Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή

από 80,00

ανά
διανυκτέρευση

Δείτε

Διαμονή στο Καρπενήσι

Ο οικισμός μας αποτελείται απο 4 αρχοντικά, την Ανατολή, το Αρχοντικό, το Κάστρο και το ξενοδοχείο Κυκλάμινο,όπου προσφέρει υπέροχη διαμονή στο Καρπενήσι.

Η Ανατολή διαθέτει  16 δωμάτια (7 δίκλινα,2 τρίκλινα,2 σουίτες,2 μεζονέτες ,1 μεζονέτα για 5 άτομα και 2 τετράκλινα) και το Αρχοντικό 4 δωμάτια (2 δίκλινα και 2 τρίκλινα).

Το Κάστρο διαθέτει 6 δωμάτια (3 δίκλινα,2 μεζονέτες ,1 τρίκλινο ) και ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα ,τραπεζαρία για μια άνετη διαμονή στο Καρπενήσι

Τέλος, το ξενοδοχείο Κυκλάμινο αποτελείται από  3 μεζονέτες, 4 δίκλινα, 2 δίκλινες σοφίτες και 4 διαμερίσματα 4-8 ατόμων.

Επιλέξτε τον οικισμό μας και απολαύστε αξέχαστη διαμονή στις Κορυσχάδες Καρπενησίου.

Επιλέξτε που θα μείνετε στο Καρπενήσι

Ανατολή Ανατολήδιαμονή πέρα από κάθε φαντασία.

Απέχει 90μ. απ' το κεντρικό κτήριο και αποτελείται απ' το κυρίως αρχοντικό, το βοηθητικό του σπιτιού και το καθιστικό με τζάκι και θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα.

Αρχοντικό η παράδοση συναντά τις σύγχρονες ανέσεις

Ένα παραδοσιακό χτίσμα πλήρως ανακαινισμένο που μετρά πάνω από 120 χρόνια. Αποτελείται από δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια ενώ ο κήπος του θα σας εντυπωσιάσει.

Κάστρο πολυτελείς διαμονή

Το Κάστρο είναι το νέο κτίσμα πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον, τριώροφο με καθιστικό, κουζίνα και χώρο πρωινού ενώ θα βρείτε τρίκλινα, δίκλινα αλλά και δύο μεζονέτες.

Εποχές αίσθηση "...σαν το σπίτι σας"

Δύο νεόκτιστα πέτρινα σπίτια στα οποία θα βρείτε επιπλωμένες κατοικίες. Κάθε διαμέρισμα έχει τον ξεχωριστό δικό του χαρακτήρα.

Κόρυς ...ζεστασιά και γαλήνη

Ένα λιθόκτιστο παραδοσιακό αρχοντικό με ιστορία, διακοσμημένο με παραδοσιακά έπιπλα, υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές

Κυκλάμινο σύγχρονες ανέσεις & υπηρεσίες

τέσσερα πέτρινα κτήρια αποτελούν το νέο ξενοδοχείο Κυκλάμινο που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες.