Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή

από 80,00

ανά
διανυκτέρευση

Δείτε

Ξενοδοχείο Κυκλάμινο

Το Κυκλάμινο είναι νέο ξενοδοχείο και απέχει 1 χλμ από την πλατεία του χωριού. Αποτελείται από τέσσερα πέτρινα κτίρια τα τρία εκ των οποίων ενώνονται στη στάθμη του ισογείου και διαθέτει διαμερίσματα και μεζονέτες στις Κορυσχάδες. Ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κορυσχάδων και παράλληλα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες.

Στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου λειτουργεί εστιατόριο, χώρος πρωινών, χώρος παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους. Στον πρώτο όροφο του κτιρίου βρίσκεται η κεντρική είσοδος του ξενοδοχείου, η ρεσεψιόν και η μεγάλη σάλα με τα δύο τζάκια όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει καφέ, ποτό, παραδοσιακά γλυκά και κρύα πιάτα. Στο δεύτερο όροφο υπάρχουν τρεις μεζονέτες στις Κορυσχάδες των τεσσάρων ατόμων και ένα δίκλινο δωμάτιο, όλα διαθέτουν τζάκι και κουζίνα.

Στο δεύτερο κτίριο υπάρχουν δύο διαμερίσματα στις Κορυσχάδες, ένα τριών και ένα τεσσάρων δωματίων, που μπορούν να εξυπηρετήσουν έξι έως εννέα άτομα.

Το τρίτο κτίριο και το τέταρτο κτίριο διαθέτουν δυο διαμερίσματα στις Κορυσχάδες δυο χώρων. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν τζάκι και κουζίνα.

Το Κυκλάμινο διαθέτει κήπο και αυλή και είναι κατάλληλο για κάθε κοινωνική εκδήλωση.

maisonettes in koryschades cyclamino at koryschades διαμερίσματα κορυσχάδες κυκλάμινο