Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή

από 80,00

ανά
διανυκτέρευση

Δείτε

Ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες

Καλωσορίσατε στον Παραδοσιακό Οικισμό Κορυσχάδες Ευρυτανίας

Στο πιο  όμορφο χωριό της Ευρυτανίας, στις Κορυσχάδες, όπου ο χρόνος σταμάτησε και άφησε άθικτη την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική σε πλήρη αρμονία με την ορεινή φύση και σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από το Καρπενήσι,  λειτουργεί όλο το χρόνο το ξενοδοχείο Κορυσχάδες, ένας παραδοσιακός οικισμός.

Σε μια περιοχή όπου η πέτρα και το ξύλο υπάρχουν σε αφθονία, ο λαικός αρχιτέκτονας χρησιμοποίησε απλόχερα τα υλικά  που του προσφέρονταν,φτιάχνοντας οικοδομήματα, που μέχρι σήμερα αντιστέκονται πεισματικά στο χρόνο. Αυτά τα κτίσματα διατηρώντας αναλοίωτες τις εξωτερικές όψεις τους, μετατρέψαμε σε μικρούς σύγχρονους λειτουργικούς ξενώνες για το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες.

Το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες με τους άνετους ξενώνες του διαθέτουν ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, όπου οι επισκέπτης χωρίς να στερείται τίποτα, μεταφέρεται νοερά σε άλλες εποχές.

Η  παραδοσιακή αναβίωση του οικισμού των Κορυσχάδων δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να αποδράσει από την καθημερινότητα, να περπατήσει στα πέτρινα πλακόστρωτα, να αναπνεύσει τον καθαρό αέρα του βουνού ζώντας σε ένα τόπο ποιότητας όπου το χθες συνδέεται δημιουργικά με το σήμερα.

Κλείστε τη διαμονή σας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, στο ξενοδοχείο Κορυσχάδες με τους παραδοσιακούς ξενώνες.

Επιλέξτε που θα μείνετε στο Καρπενήσι

Ανατολή Ανατολήδιαμονή πέρα από κάθε φαντασία.

Απέχει 90μ. απ' το κεντρικό κτήριο και αποτελείται απ' το κυρίως αρχοντικό, το βοηθητικό του σπιτιού και το καθιστικό με τζάκι και θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα.

Αρχοντικό η παράδοση συναντά τις σύγχρονες ανέσεις

Ένα παραδοσιακό χτίσμα πλήρως ανακαινισμένο που μετρά πάνω από 120 χρόνια. Αποτελείται από δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια ενώ ο κήπος του θα σας εντυπωσιάσει.

Κάστρο πολυτελείς διαμονή

Το Κάστρο είναι το νέο κτίσμα πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον, τριώροφο με καθιστικό, κουζίνα και χώρο πρωινού ενώ θα βρείτε τρίκλινα, δίκλινα αλλά και δύο μεζονέτες.

Εποχές αίσθηση "...σαν το σπίτι σας"

Δύο νεόκτιστα πέτρινα σπίτια στα οποία θα βρείτε επιπλωμένες κατοικίες. Κάθε διαμέρισμα έχει τον ξεχωριστό δικό του χαρακτήρα.

Κόρυς ...ζεστασιά και γαλήνη

Ένα λιθόκτιστο παραδοσιακό αρχοντικό με ιστορία, διακοσμημένο με παραδοσιακά έπιπλα, υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές

Κυκλάμινο σύγχρονες ανέσεις & υπηρεσίες

τέσσερα πέτρινα κτήρια αποτελούν το νέο ξενοδοχείο Κυκλάμινο που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες.

Photo Gallery

karpenisi hotel koryschades