Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή

από 80,00

ανά
διανυκτέρευση

Δείτε

Δραστηριότητες στο Καρπενήσι

Το συγκρότημα μας μπορεί να αποτελέσει βάση για διάφορες δραστηριότητες στο Καρπενήσι όπως  ιππασία και mountain bike στις Κορυσχάδες, rafting στον Ταυρωπό και Τρικεριώτη, πεζοπορία στη μαύρη σπηλιά, χωμάτινες διαδρομές με 4Χ4 εκδρομή στο πάντα-βρέχει και canoe στη λίμνη.

Σας προτείνουμε:

Ιππασία στις Κορυσχάδες

Στους πρόποδες του χωριού μπορείτε να κάνετε ιππασία και με τη βοήθεια του συνοδού να διασχίσετε τα γραφικά μονοπάτια στις όχθες του Καρπενησιώτη όπου οδηγούν στο ιστορικό γεφύρι των Κορυσχάδων.

Rafting στον Ταυρωπό

Η κατάβαση του ποταμού με φουσκωτή βάρκα είναι μια απολαυστική και διασκεδαστική εμπειρία για όσους κάνουν rafting για πρώτη φορά αλλά και για προχωρημένους. Η κατάβαση rafting γίνεται στο τμήμα του ποταμού απο τη γέφυρα του Γραβενίτη μέχρι την βάση του Παρκιού. Η διαδρομή περνάει από το παλιό γεφύρι της Βίνιανης και έχει μήκος 10 χλμ περίπου.

Canoe-kayak στη λίμνη

Ανακαλύψτε την ομορφιά της δυτικής Ευρυτανίας δοκιμάζοντας canoe-kayak στη λίμνη των Κρεμαστών. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα ήρεμα νερά της λίμνης.

Χωμάτινες διαδρομές με 4x4

Δεν πρέπει να παραλείψετε μια ημερήσια διαδρομή στα θρυλικά Άγραφα με jeep 4x4 συνδυάζοντας και πεζοπορία μέσα στη φύση.

Πεζοπορία στη Μαύρη σπηλιά

Αξίζει να επισκεφτείτε το μοναστήρι της Προυσσιώτησας σε απόσταση 30 χλμ από τις Κορυσχάδες και στη συνέχεια πεζοπορία στη Μαύρη σπηλιά μια μαγευτική διαδρομή περνώντας τους υπέροχους καταρράκτες και τα όμορφα γεφυράκια καταλήγοντας στο φαράγγι της σπηλιάς.

Φωτογραφίες από την Trekking Hellas – σπορ στη φύση

Photo Gallery

rafting καρπενήσι rafting karpenisi δραστηριότητες καρπενήσι activities in karpenisi karpenisi activities δραστηριότητες στις κορυσχάδες αναρρίχηση καρπενήσι activities in koryschades karpenisi activities koryschades